perjantai 11. helmikuuta 2011

huoh

Edelleen kipeänä, tosin enää nuhaa ja muuta ikävää. Äänen menoa pelkään hurjasti, koska sunnuntaina olis meidän teatterilla viimonen esitys, sinne on tulossa jotain kutsuvieraitakin ja olis tosi noloa raakkua sielä ilman mitään kontrollia..
Tänään paisto kuitenkin aurinko ja se saa haikailemaan kevättä. Kevääksi ostin alennusmyynneistä kivan nahkatakin, enkä malta odottaa että sen sais jo vetää niskaan perusvillakangastakin sijaan! Mietin tässä että ottaisin takin Ranskan reissulle mukaan, sielä on kuitenkin jo +10C, jos vaikka villapaitaa heittäis alle?
Only 17,90 eeppiä
Nahkatakki on kokoa M ja vaikka aika iso niin ei haittaa kivalta näyttää silti ! Hihat tosin vähän pitkät, mut tolla hinnalla sekin annetaan anteeksi (oikee hinta tais olla lähemmäs 60€).
Kirppislöytö 5€, H&M
Tämän hamosen päätin ottaa tänään käsittelyyn. Ostin sen kirpparilta pari viikkoa sitten 5eurolla ja koska se oli kokoa 36, ajattelin sen automaattisesti istuvan hyvin. Se jäi kuitenkin väljäksi vyötäröltä ja siksi tippuu päältä (totesin tämän kiireessä viime perjantaina ku piti lähteä drinksuille ja jouduin tyytymään toiseen pikkumustaan). En oo varma tykkäänkö tosta rusettitsydeemistä lanteilla, mutta yläosan leikkaus on imarteleva. Koska makaan kotona kipeänä, voin yhtä hyvin olla hyödyksi ja kuroa hametta hiukan kasaan sivuilta. Toivotaan että onnistuu !

Kirpparilöytö 1€

Tämänkin valkoisen 'villapaidan' (lämmittää tosi hyvin kun lyhyet hihat ja reikiä täynnä) löysin myös kirpparilta eurolla. Tykkäsin paljon tosta neuleen kuviosta ja luonnonvalkosesta väristä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti