tiistai 12. huhtikuuta 2011

Weird..

Tosiaan täytin vuosia viimeviikolla. Niin vanha jo oon, ettei turhia juhlimisia tarvita. 21-ikävuotta juhlitaan sitten Vegasissa yhdessä ystäväni kanssa, eiköhän se riitä.
Lahjoja kuitenkin sain ja tässä niistä hämmentävin: kahvakuula. En ole ihan varma miten tähän pitäisi suhtautua, varsinkin kun lahja tulee 'paremmalta puoliskolta'. Kumpi on parempi ''hei vink vink tee jotain itsellesi'' vai ''hei koska tykkäät kuntoilla ja sulla on vielä toivoa vink vink''. Kyllähän tuo vempele tuo jotain uutta treeniin, mutta romantiikkaa siitä en saanut irti millään ! (okei sain jotain söpöä ja vaaleanpunaista myös mutta silti..)





Tulipas sitä käytyä Hulluilla päivilläkin jopa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla mukaan tarttui SJP NYC - hajuvesi. Tokalla käynnillä meni tuhat tuntia vaaterekkejä rämpiessä ja juhlamekkoa etsiessä eikä mitään tullut ostettua, sen sijaan Haloselta löysin häihin kullanruskean hepenen ja siihen sopivan clutchin.



Myös valmennuskurssini alkoi rytinällä, keskimäärin 3-4kertaa viikossa istuskelen tunneilla, hyödyllistä on ja monipuolistaa lukurutiineja. Tasan 8viikkoa pääsykokeisiin ! jaiks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti