maanantai 27. helmikuuta 2012

UMK


Hiihtolomaviikko juostiin läpi tosi nopeasti kaikenlaista kulttuuria kierrellen. Käytiin Ateneumissa katsomassa Carl Larssonin näyttely, Helsingin kaupunginteatterissa Vastanaineet, Helsingin jäähallissa Uuden musiikin kilpailu ja sunnuntaina viimeiseksi musiikkitalolla Helmiä ja timatteja - konsertti. Kaiken tämän lisäksi ehdin vielä yksiin 50-vuotis juhliin,  drinksuille kavereiden kanssa, Ruotsin risteilylle ja muutamaan otteeseen vielä rinteeseenkin kapusin.

Viikon jälkeen väsyttää. Nyt kumminkin tiukkoja mielipiteitä UMK:sta. Lähdettiin parhaan ystäväni kanssa katsastamaan Suomen tulevaa Euroviisukappaletta niissä merkeissä että ''Hei ilmaseks päästään''. En ole juurikaan seurannut Uuden musiikin kilpailua aiemmin, mutta jos konsertissa oli parhaimmisto, niin ei meillä ole taaskaan Ruotsia vastaan mitään mahdollisuuksia. Siellä sitten tytöissä lähinnä läähätettiin Ville Eetvarttia ja hengailtiin kutsuvieraspuolella bongailemassa julkkiksia.

Illan kohokohta oli todennkäköisesti Robin ja Frontside Ollie; olin unohtanut miten kovaa 12-15-vuotiaat tytöt osaavat huutaa. Jos ihan tosissaan ollaan niin parasta antia oli Paradise Oskar ja Felix Zenger. nam.

Huh ! Tulipa romaani! Tässä muutama kuva.





Täytyy loppuksi sanoa että onhan se Pernilla söötti tyttö ja onhan sillä söötti laulu! Mutta, that's it.

2 kommenttia:

  1. Robinille peukku, jopa mä oon kuullut sen biisin tänne asti. Sitä kohua oli tosi vaikea vältellä, jos yhtään iltapäivälehtiä ja facebookkia selaili.

    Ps. Tää tausta on kauheen kiva, noi lehdet siis. :)

    VastaaPoista
  2. Se biisi on aika jännä :D aika hirvee, mut ei huono 13vuotiaaksi! Peukut siitä !

    Tack :)

    VastaaPoista